Popsaná

Popsaná

Anotace: ...v slovech

Zdáte se tak krásná,
jitro mezi poli máků,
bez oblaků a svítání,
v hrobech, popelech svátečních.

Mohl bych tvá ňadra popisovat,
v slovech, která nemám snít,
že prý něco společného máme,
a to nejen krev, ale i snad splín.

Zdáte se tak nedostupná,
pod útoky slov v chrámu nebeském,
kde dlaně znějí o sborový chór,
kde zvonky hrají si na schovávanou.

Mohl bych celý tvůj klín popsat,
beze slov a beze tahů štětcem,
od okrasných linek až k tříslům,
k místům, kde útěchou pro mě začínáš.

Zdáš se tak popsaná,
v blyštivých chorálech,
z jarních luk,
zdáš se tak tajemná,
a navždy pro mě popsaná.
Autor Láďa, 27.05.2012
Přečteno 409x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní,jak jí někdy tykáš a někdy vykáš...nevím...:-

27.05.2012 14:18:42 | Tanecnice

a co když to jsou dvě různé osoby ;)

27.05.2012 23:50:40 | Láďa

pak je to ještě zvláštnější...

28.05.2012 07:10:38 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí