chutě lásky

chutě lásky

Anotace: jen tak z legrace....

Jsi cukr co osladí mi náladu,
sůl co slaně
chutnají mi tvé dlaně
v moři milování souladu
Jsi koření,
které omamně voní,
můj čokoládový zvoneček
z vánočního stromečku
co uvnitř mě zvoní
Jsi moje utržené jablíčko z ráje
Máš mnou doposud nepoznanou příchuť
ovoce z exotického kraje
Jsi chilli paprička
Co dráždí mé smysli
Jsi lahůdkou v mé mysli
Tak díky za tu lásku plnou příchutí
s tebou žít to znamená
labužníkem být až do smrti!
Autor laura3, 09.01.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí