~Hádej

~Hádej

Anotace: ..já vím..

~ ~ ~ ~

Hádej kdo je tu

~~~*~~~

 Sedím na lavičce v parku

 kolem je tráva

 plná jarních květů…

 oči mi dlaněmi přikryješ

 a řekneš

 „hádej kdo je tu“?

 A já se otočím a řeknu

 „já vím“

 ty ke mně se skloníš

 a já tě políbím.

 

 A ty, polibky mi vrátíš

 pozor,

 ať žádný neztratíš,

 nechceš být dlužníkem

 tím jsem si jistá

 a teď dál líbáš má ústa.

 

Stačí,

 já vrátím polibek,

 ten poslední

 a teď jsem se vzbudila

 páni, to jsou pěkné sny.

Za chvíli však v parku

na lavičce sedím

a tobě milý,do očí hledím 

na sny nevěřím... 

~~~*~~~*~~~*~~~

Autor Květka Š., 28.05.2012
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, střelkyně1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já bych chtěla taky slyšet tu větu...hádej kdo je tu?:-))

28.05.2012 21:14:04 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí