Vzpomínková

Vzpomínková

Anotace: vzpomínka na pár podzimních dní

Jeden úsměv
Jeden den
Rej motýlů
To nebyl sen

Západ slunce
Vůně kávy
Lehce šimrá
dotek trávy

Tvá ruka
na mém rameni
Když vyprávíš
Tvé nadšení

Tichý hlas
a nebo smích
Horský vánek
První sníh

Jeden pohled
Jeden den
První polibek
To nebyl sen

Obětí
a milovaní
Usínání
za svítání

Láská
Štěstí
Loučení
Dálší den
nic nezmění
Autor malibu, 30.05.2012
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí