Prázdné slovo

Prázdné slovo

Anotace: Mluvit bez citu, cítit ve skrytu...a vše zůstává tak prázdné...

Mám ten pocit stále,

mám ten pocit každý den,

zcela jistě nejsem ten,

co by byl vyvolen.

 

Ten co boří mýty

a staví z citů hradby...

to nejsem já.

Jsem jiný

a málokdo mě zná.

 

Brodím se vším,

co na cestě potkávám,

kroky mé slábnou,

dech dochází.

Tak zůstává láska...

slovo snad už prázdné,

co vyslovíš bez nesnází.

Je to jen slovo,

kterému význam schází.

Autor greenus, 30.05.2012
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí