Hořkosladká

Hořkosladká

Anotace: zhudebněně i na www.bandzone.cz/poza

Sbírka: Pokojová romantika

Ahoj, píšu ti dopis, protože co bylo už není.
Ahoj, zbylo jenom snění
a věčný přemýšlení


o tom co by bylo, kdyby něco bylo.
A jestli by se ti to třeba líbilo.
A co se všechno mohlo stát.


Není to láska, není to nic,
jenom já jsem ten, kdo rád má tě víc.
A ty mě jen tak akorát.


A ty
zůstaneš hořkosladká.
Zůstaneš hořkosladká.
Zůstaneš hořkosladká
už asi napořád.


Slečno, v očích mám slzy a jentak se to asi nezmění,
protože vím, že asi už brzy
zmizí zbytky letmého pobláznění.


Budou mi chybět střepy tvojí duše
a vůně z vlasů co ti tolik slušej
a ranní objetí tvý.


Teď už vím, že přáno nám dvou není.
Marná jsou noční slova, ráno všechno změní.
A ze dne je vždy víc.


A ty
zůstaneš hořkosladká.
Zůstaneš hořkosladká.
Zůstaneš hořkosladká.
Hořká napořád.
Autor J. Póža, 30.05.2012
Přečteno 403x
Tipy 5
Poslední tipující: Mandi, Tanecnice, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí