Barbara z Narnie

Barbara z Narnie

Anotace: Říše nesplnitelných snů, kde myšák ti popřeje dobrou noc... Zkus najít starou almaru a vejít bez rozmýšlení

Aslan dohlíží na tvé kroky,
vševědoucí stromy chrání tvůj stín

Srdce rozdupou zlí sobi,
aniž bys chtěla, okusíš viny díl…

Mečem všech králů,
pořádek určit chceš
Po hlavě vrháš se do všech svárů,
podstatu věci však nechápeš

Královna ledu duši tvou přijme u svých darů.
A ty?
Vymaň se, dokud můžeš…
Autor Sajurii, 01.06.2012
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

múže cokoli...ale musí chtít...

01.06.2012 16:17:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí