roztekl ses ve mně

roztekl ses ve mně

Anotace: po delší době menší pokus


roztekl ses ve mně

jako tep mého srdce bijícího rychle, prudce

v tvé mámivé přítomnosti

 

a já se bojím, že mnou přestaneš proudit,

že mě necháš vyschnout

 

ale nač se rmoutit, když teď jsi tady

a plníš mé břehy sladkostí lásky a něhy

 


roztekl ses ve mně

a hřeješ vroucností citů, co v budoucnosti

snad nevychladnou a prohloubí se,

zůstanou

 

modlím se

k hvězdám na zem spadlým,

abychom se slili v porozumění

 

nerozdělili


Autor annie, 01.06.2012
Přečteno 486x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že nevychladnou:-)...budou ještě příspěvky?
RM.

16.12.2012 21:46:35 | Robin Marnolli

děkuju, snad jo =)

16.12.2012 22:25:08 | annie

tak jsem v očekávání:-)

16.12.2012 22:27:20 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí