Vzpomínám na tvou lásku

Vzpomínám na tvou lásku

Anotace: Když si člověk vzpomene, jak to bylo krásné. :(

Dívám se oknem
a jen přemýšlím.
Uvažuji nad smutkem,
který mě doufám nezničí.
Vzpomínám na tvé oči,
jenž se laskavě dívaly.
Vzpomínám na tvé vlasy,
co se ve větru pohupovaly.
Vzpomínám na tvé ruce,
které mě hladily.
Vzpomínám na tvá slova,
plné lásky.
Na ta slova,
které zmizely.
Autor ašari, 02.06.2012
Přečteno 422x
Tipy 2
Poslední tipující: Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odpustit,pustit a nechat plynout...

31.08.2022 22:34:30 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí