Točící se Orbis

Točící se Orbis

Anotace: :)

Nesnadně se říká mám Tě rád,
když jsi tak daleko
StáleTě chci, nesmím to vzdát
i když jsem na měko.

Z výrazu tváře zdá se,
že nejsem při smyslech
Amor silou své paže
vyrazil mi dech.

Dotek je znamením spříznění
nechme ho plynout časem
v romantickém souznění,
se ztlumeným hlasem.

Točí se hlava a točí se svět
šílenství zdá se laskavé
jsi jak z růže květ
stvoření krásné a voňavé

Zavírám oči a vidím Tvou tvář
obrazy z děje našeho
nad hlavou máš slunce zář
nahotu a pološero.

Vzal bych Tě do náruče
líbal Tě a hladil
až k bodu kdy naše duše
sám Eros nám sladil.

Jsi daleko, představy plynou
snad brzy nabudou obrysů
a nebo potulně zhynou
v točícím se Orbisu.
Autor Ďábel sám, 02.06.2012
Přečteno 362x
Tipy 3
Poslední tipující: Rootness, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí