Tekoucí

Tekoucí

Anotace: ... pro nevědoucí, vědoucí i vševědoucí ...

Nepokojná a poddajná
jako já, jako já.
Chladivá i s kousky citu,
vzbouřená a pokorná
na ramenou nese dva.

Hladí, taky rve mi vlasy,
o kameny dotírá.
Pohromou i chutí medu,
své-volná.
Chce tě v sobě obepínat,
snad nevadí, že je jiná.

Ptáci zobáky v ní smáčí,
do kouta tě někdy tlačí.
To jsem já, když jsem sama,
samotná.
Pro poctivé, poctivá.

Divá Bára ubrus párá
pro pár zlatek, pro pár chvil.
Ty´s to prožil, ty´s tu byl.
Lásku slepě potupil,
když ze studny jen popel zbyl.
Ona pila a on pil.

Nečekaná spojení, opojení, mámení.
Osvěžení ocení.
Miluji tě k zbláznění...!
Autor Inge, 03.06.2012
Přečteno 329x
Tipy 3
Poslední tipující: Doradan, enigman, Marcone
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak horská bystřina...

04.06.2012 13:07:51 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí