Ty jsi...

Ty jsi...

Anotace: **************

Ty jsi mým plamenem
Co nezhasne ve vánku
Mým milým andělem
Co vnáší mě do spánku

Ty jsi ta vůně mého rána
Co vítá se mnou nový den
A zmizíš zase nepoznána
Když zapomínám noční sen

Jsi mými písmeny
Co míchám s nimi v slova
Z nich věty pramení
Co do uší ti schovám

Ty jsi mým ostrovem
A nebem co mám kus modré z něho
Ty jsi mým tajným snem
Schovaným v srdci, co dám ti půlku jeho

Je krásné tě milovat
Je krásné tě mít
Je tak lehké chybovat
A těžké s tím žít…
Autor Jan Čihoský, 03.06.2012
Přečteno 656x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí