Nepřišel jsi

Nepřišel jsi

Anotace: ...

Slunce zapadlo.
Svíce už dávno hoří.
Duše se chvěje,
sny se boří.

Tvé kroky nezní na našich schodech.
Slavnostní menu o pěti chodech,
cukrovou vatu falešných slov,
spálené koláče, houkání sov,
rozbředlou polevu neupřímných díků,
červivá jablka, krabici fíků,
pozlátka úsměvů, vstupenky prošlé,
pohlednici z loňské dovolené,
kterou teprv někdo pošle,
červené víno z vraního oka,
otisky prstů a kávu moka
do rance balím,
k popelnici spěchám.

To všechno tam teď nechám.
A ještě mnohem víc.
Všechno,
co chtěla jsem ti říct.
Už ti to neřeknu.
Nepřišel jsi.
Autor laludmi, 03.06.2012
Přečteno 385x
Tipy 9
Poslední tipující: Prinzeschen, enigman, Karel Letník, Radhuza
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba nemohl...

04.06.2012 13:16:15 | enigman

Nojo, aby se chlap nezastal druhého chlapa...

04.06.2012 18:35:42 | laludmi

...ta se mi líbí :)

03.06.2012 23:01:12 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí