Sonet o lásce

Sonet o lásce

Anotace: Sonet o lásce

Hledal velkou lásku...
Zahlédl jen Tebe,
a k nohám padlo mu nebe.
Zahlédl tu ohromnou krásku.

Ona mu řekla: Jsem Tvá.
Slunce jasně svítí.
Pestrou lásku cítí.
Když řekne jí: Jsi má.

Jak bez sebe mají žít??
Šílená zažívají muka.
Bez sebe jsou, a srdce puká.

Koho jiného by mohl mít??
Jen ji zrána krásně políbit.
Už bez sebe nemohli být.

Navždy spolu řekli si.
Nechtěl jinou věděl to.
A ona chtěla jen jeho.
Tohle je nejkrásnější cit.

Být posedlý láskou.
Růžové brýle nasadit.
K sobě se blíž posadit.
Mluvit pouze s kráskou.

Říct jemu/jí Miluji Tě
a už nikdy nedaruji Tě.
Nedarovat nikdy nikomu.

Zůstat bez problému.
Žít s nadsázkou
a zůstat s láskou.
Autor Mejaleleth, 04.06.2012
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí