V alejích

V alejích

Anotace: Můžeme si lhát, že nevíme, kde láska bydlí, nebo na dešti stát a cítit, jak bouře v nás sílí

Můžeme si lhát

Že nevíme, kde láska bydlí

Nebo i na dešti stát

A cítit jak bouře v nás sílí

 

Nechci bloudit

sám chůzí ospalou

po adresách neznámých

 

Kámen po hladině hodit

a jako ve snu chvíli žít

Z úsměvů na fotkách tvých

 

Nekonečná je vteřina

Když ve mně necháváš

Otisk rtů medových

 

Žár tělem rozléváš

To ztrácím hlavu

Z kompasů mizí sever i jih

 

Stojím na miskách vah

Osud s napětím zkoumám

Mé štěstí žije v Tobě

Tak v alejích chodím a doufám

 

Z citů je rozvodněná řeka

 Co boří hráze nocí do slunečných rán

Chodím v alejích a rád Tě mám

 

Rád Tě mám

 

(inspirováno procházkou alejí v Potštejně)

Autor Hanuš, 04.06.2012
Přečteno 334x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabrielle
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí