Zmatek

Zmatek

Anotace: V hlavě mám neskutečný chaos...

Něco Ti teď povím,
jen co se pohodlně usadím.
Nevím, co dělat mám,
hlavou v oblacích si lítám.
Nechci Ti vůbec ublížiti,
ale někdo je pro mě více než Ty.
Mám Tě ráda a to moc,
ale nemůžu si nijak pomoc.

Tomu druhému bych ráda řekla,
že v koncích jsem se ocitla.
Už neměla bych Tě vídat,
pokud nechci srdce roztrhat.
Jen tvůj letmý dotek,
mi způsobí v hlavě šílený zmatek.
Jsi jediný koho budu kdy milovat,
jen už o Tebe nebudu usilovat.

To je vše, co chtěla jsem říct,
nebudu to rozebírat víc.
Tímto stejně nic nevyřeším,
jen doufám, že nikomu neublížím.
Autor moncik94, 05.06.2012
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí