Chybí mi...

Chybí mi...

Anotace: Chybí mi tolik věcí, a přeci jen jediná... Ty.

Chybí mi…

Chybí mi krásný cit,
který nemohla´s mi dát.
Chybí mi pevná páska,
kterou chtěl jsem tě připoutat.

Chybí mi tvoje jaro,
které bys rozkvetla.
Chybí mi řeka lásky,
která však netekla.

Chybí mi tvé tělo,
které jsem nemíval.
Chybí mi tvůj úsměv,
když víno jsem dolíval.

Chybí mi tvůj sarkasmus,
když něco jsem chtěl.
Chybí mi tvé vzdechy,
když v loži jsem se chvěl.

Chybí mi tvá povaha,
ty všude jsi pomohla.
Chybí mi tvé vrnění,
když vstávat jsi nemohla.

Chybí mi tvá postava,
chybí mi tvá duše,
chybí mi náš vztah,….

….

„Je konec.“ říkáš suše.
Autor Tomikk, 05.06.2012
Přečteno 390x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Tesk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí