dětství...

dětství...

Anotace: život

                          

 už nejsem tou, co jsem byla...

Děkuju -naschledanou",

to lidská touha ve mě způsobyla, že jsem Lídou...

zas tou jedinou...

Co běhá v lesích svých,

co mámu slyší ,když k obědu volá,

a tátu z dály za humny,

štípat dřevo....

 

Jsem zase malá...

a kukačky svolávám,

ku ku, ku ku!

zní po lese...

 

A u rybníka, v kruhu s kamarády,

spadla lžička do kafíčka...

a cestičky umetám...

tam k těm známým místum...

 

A s tátou

a mámou na houby po lese...

 

Nějak jsem rychle vyrostla...

všichni jsou šedivý, začínám i já...

 

Autor Liduška, 05.06.2012
Přečteno 407x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, Linzerka, tato22, RPX, Marz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

vytím...

06.06.2012 23:58:05 | enigman

Úžasný, hrozně moc se mi to líbí =)

05.06.2012 23:51:57 | Nigol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí