Já hloupá

Já hloupá

Anotace: ...

Přimalovávám Ti další pihu
na záda, která máš i tak jak od jarního deště
poslouchám z Tvých očí víru
hlasitou jak bušení Tvého srdce
co máš vykreslené na rtu

Jeden, dva a i těch dalších tisíc
výdechů co napočítám za ticha
i ořechových pohledů co jdou mi vstříc
na dlaních vzdávám do prázdna
Ach já hloupá...tak hloupá...

Nic mě, mrhače cizí lásky, nerozžhne
jsem tulákem co svou vinou umrzne
Autor Lexisa, 07.06.2012
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: poeta, tato22, Avola, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ořechové pohledy jsou příliš anarchistické, ale kdyby nebyly, byla by báseň přiliš hysterická.

29.08.2012 12:38:04 | CCGREE

to není hloupost...

07.06.2012 09:59:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí