S Tebou,jen s Tebou

S Tebou,jen s Tebou

Anotace: netřeba slov

7.6.2012 22:30 v Brně

S Tebou,jen s Tebou

S Tebou jsem stále
jen neboj se žít
srdce mé patří jen Tobě
neboj smíš si ho vzít

Neboj se a pojď
jen s Tebou chci žít
jen s Tebou chci lásku mít
jen s Tebou chci být

Osud dal nám spolu být
dal nám lásku i cit
dal vše co měl
tak se neboj
víš že s Tebou stále jsem

Pojď osudu vstříc
srdce svá spojme
do života vkročme
spolu lásce dejme
ten cit jež skrýváme
tu lásku jež máme

to trápení nechme už být...
Autor JarekBrnoCz, 07.06.2012
Přečteno 485x
Tipy 4
Poslední tipující: střelkyně1, Doradan, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zde opravu netřeba slov...pěkné čtení:)

24.06.2012 22:23:52 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí