Nech si zdát...

Nech si zdát...

Anotace: jen tak pro mě...sama pro sebe.

  Nech si zdát,

o štěstí,které barvy má...

A svítání, to ,

at ti pošeptá..

že krásná jsi...

 

Nech si zdát,

o kakaové noci,

s oříškovou chutí,

o šlehačce, která

stále věrně nutí,

jazyk na mě vypláznout...

 

Nech si zdát,

a ráno, až tvé oči.

Modří zase zahoří a ty!

Ve své dívčí kráse...

bosá půjdeš

k oknu..

 

Budu tam stát zase,

tak jako z večera,

kdy jsem ti přišel

přát...

 

Aby sis  nechala o mě  zdát...

            

    



Autor Liduška, 08.06.2012
Přečteno 472x
Tipy 5
Poslední tipující: Linzerka, me999, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Blazniva vlcice:)) pekne versovani. S nabitou brokovnici..kulovnici..koza spici..

08.06.2012 01:03:35 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí