Nešťastná láska

Nešťastná láska

Anotace: .

Zapomeň, nebo tě vzpomínky zničí
vymaž mě ze srdce, dej tomu čas
chtělas mě pro sebe, nechci být ničí
svoboda je pro mě krásou všech krás

Beztak by to brzy dopadlo špatně
vše, co má začátek, má i svůj cíl
chci zůstat uprostřed, né znovu na dně
na další trápení nezbývá sil

Smutek čas od času prozradí slzy
nejsem ten typ, co by o lásku stál
naivně doufám, že dojde ti brzy
že už je na čase jít o dům dál

Mám srdce z kamene, postrádám city
samota zůstane navždy mou láskou
ten, kdo má neposlušné srdce jsi ty
svou duši zahalíš smuteční páskou

Tvé city spočinou v masovém hrobě
památka obětem nešťastné lásky
ubližuješ tím vším jen sama sobě
emoce způsobí na duši vrásky

Stále svým falešným nadějím věříš?
stejně se jednou budeš muset vzdát
proč vyvádíš jako kdybych byl Ježíš?
nechtěj mě milovat, nechtěj mě znát

Jednou tě najde princ na bílém koni
smutnou noc promění v nádherný den
užívej lásku dřív, než bude po ní
najdi své štěstí a prožij svůj sen
Autor Manni3, 08.06.2012
Přečteno 769x
Tipy 12
Poslední tipující: Rootness, tato22, moncik94, Helena Lovecká, Gabrielle, Matsuyama Tatsuko-chan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... škoda, že já nemám tu odvahu tohle někomu říct :(

08.06.2012 22:34:09 | Matsuyama Tatsuko-chan

zajímavé...

08.06.2012 22:00:33 | Tanecnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí