Z naděje pít

Z naděje pít

Anotace: :)

Vzedmuté vlny plné vášní
pomalu rozvíjíš svůj květ
nebuďmě příliš vážní
pro lásku stvořen byl svět.

Touha je magnetem lásky
teskno je závratí ztrát
osud si rozhodil sázky
umí si z životem hrát.

Děkuji za naše setkání
na dvorci tohoto světa
můj život nebyl pokání
však po lásce bylo veta.

S Tebou se umím zas radovat
dáváš mi smysl tohoto žití
už nechci osudu bědovat
slunce zas na můj svět svítí.

Chtěl bych to všechno pocítit
doteky, něžnost i hlazení
umíš to nádherně procítit
nádhera krásná až k zbláznění.

Až jednou přijdou šedivé dny,
dny plné smutku bez naděje
vzpomenu na Tebe, na naše sny
v srdci Tvé slunce mě zahřeje.

Až jednou odejdu z aleje světla
až jednou usnu a přestanu žít
bude mi láska co v nás tak kvetla
dávat mi z naděje Tvou lásku pít.
Autor Ďábel sám, 08.06.2012
Přečteno 401x
Tipy 1
Poslední tipující: Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí