Plameny vášně

Plameny vášně

Anotace: Stará, stařičká. Vyhrabaná někde v archivu. Ale co, vzpomínky se mají uchovávat! :-)

Jako hladina,
zčeřená odhozeným kamenem.
Ničí mě už jen ta představa.
Požírána jsem plamenem
ohně všech vášní lidských činů.
Bože, dej ať "špatná" nikdy nezahynu.
 
Jako krajina
tím žárlivým žárem zpustošená.
Upadám do temnoty.
Jak jen může slabá žena
hasit oheň, jímž sama plápolá?
Nemůže. Ať shoří! Nezbude 'ni mrtvola.
Autor francouzka, 09.06.2012
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, al-pacino, Analisieren
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky pěkné docela...ještě se k tobě vrátím jindy ;-)
RM.

02.02.2013 12:59:48 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí