Květina zalévaná pláčem

Květina zalévaná pláčem

Anotace: O přízraku květiny, co nikdy nezmizí...

Květina zalévaná pláčem

Květina, rostla v mém srdci,
roste pořád
jen ji nezalévám dávno svou láskou
vzdálila se, ale oba toužíme
po vzájemné vláze minulosti

Toužím po opětovné blízkosti, která
je krásná, jen...občas ubíjí přítomnost
v další budoucnosti bez okvětních lístků

I květina v srdci roste pořád,
nikdy nebude nahrazena jinou
je to růže a ostatní, ač nádherné
krčí se jen v jejím stínu

všechny další byli
jsou
a
budou
jen náplastí
za květinu zalévanu pláčem


Není jen jediná z mnoha
je to princova JEDNA růže
ta jen ke které je radost přivonět...
Přečteno 338x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je jen málo lidí, kteří pamatují na liščina slova. Jsme zodpovědní za ty, které jsme si ochočili:)

03.11.2012 19:32:15 | Písnička...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí