Korálky

Korálky

Anotace: Když máte věc která vám někoho připomíná...

Sbírka: Složené z papíru

Navlékla jsem korálky,
budu je moct sčítat,
až zas budu někde
bez rozumu lítat..

Každé číslo ranou krutou
udeří mě vzpomínkou,
budu mlčet, budu trpět
velkou svojí špatnotou.

Jedna dva tři,
nejsme bratři,
jen dva slepí němí lidé
žijící v čem věděli že přijde.

Navléknuté vše co zbylo
z doby kdy se krásně žilo
Stále sněží, bílá krajina,
na něj krásně se vzpomíná.
Autor exKlarka, 10.06.2012
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Mikko Johannes Antero Haaveilija
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí