Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: Milostná báseň

Chtěl bych Tě pohladit po tváři
tu kterou Ti vlas halí
políbit na ústa ten poklad
co při líbání tak krásně pálí

Chtěl bych ukrýt Tvá ňadra
do mých horkých dlaní
tak se prosím usměj
a vyslov svá nejtajnější přání

Nechci být Sally
jenž byla mnohým vrbou
chci Tvoji lásku
nespoutanou něžnou a hrdou

Chtěl bych, ach ne
proč zase já
zkus Ty říct
chceš něco všechno nic

Chtěl bych a myslím to vážně
mít Tě ve své náruči
smět Tě líbat
zbavenou bázně

Chtěl bych, kolik bych já toho chtěl
snad není toho příliš
možná ani málo
nic z toho však není na prodej

Chtěl bych Ti toho hodně říct
a ještě více dát
leč musíme oba chtít
ne si to jen vroucně přát

Chtěl bych
ach chtěl...
Autor helekdan, 12.06.2012
Přečteno 468x
Tipy 5
Poslední tipující: Lucucu, střelkyně1, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí