~Pod kaštanem

~Pod kaštanem

Anotace: ♥..ty květy kaštanů už toho viděly...

 

~**~**~**~**~

~L~U~S~T~R~Y~

~~~~~~~~~~~~~

 Na stromech kaštanů

 květy jako lustry trčí

 za noci jim svoje světlo

 rády hvězdy půjčí.

 

Přes den si svoje trylky

 zahrají všichni skřivani,

 včely jim do rytmu bzučí

asi  jsou tak spolu sehraní.

 

Na lavičce pod kaštanem

 milý tu milou svoji

 sevřel pevně do náruče

 prý se v noci trochu bojí.

 

Potom ty květy odkvetou

 to světlo se hvězdám vrátí

 lustry kaštanů pohasnou

to světlo se ale ztratí.

 ~~~~~

 Květy kaštanů už toho viděly

 noci bývaly občas i teplé

 a za ty milence i dýchaly

 bože,to bylo pěkné…

 

*~~*~~*~~*

Autor Květka Š., 13.06.2012
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Gabrielle, Helena Lovecká, střelkyně1, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, ST.

18.06.2012 22:45:18 | Psavec

Máme ho před domem...svítí..

13.06.2012 13:45:18 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí