Báseň o životním bolu

Báseň o životním bolu

Anotace: i když v životě je hodně trápení a bolu jsou i chvíle kdy lidé radostně mohou býti spolu

i když v životě je hodně trápení a bolu
jsou i chvíle kdy lidé radostně mohou býti spolu

kdy

smutek zmizí v dál
protože není proč by o něj člověk stál

vždyť
život může i radost dát
když
nezapomene se člověk smát
když
přijde jaro a s ním slunce svit
pak
bude už jen líp a líp
proto
chci moc o tvou přízeň stát

abychom se mohli spolu
všemu krásnému smát
a
co život pozitivní dává spolu brát
Autor jiří slunce, 14.06.2012
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí