Když Láska odchází

Když Láska odchází

Anotace: Když Láska odchází

Láska přijde jako déšt, duši osvěží,
Odejde jako led, když jí čas pokoří,
Slovo navždy je bez pravdy plný zrady
Láska změnila se v nůž, umírá hlady,
Jen mě stále bodá, smrt mě pořád volá
Břitvu mi podá, už se napouští voda
Všecky moje slova se utekly schovat
Před bolestí schovat, snažim se je hledat
Moje srdce krvácí, živou barvu ztrácí,
duše se potácí a mozek pořád zvrací,
Stahuju žaluzie, světla zhasínám
vypínám telefon, navždy usínám.
Autor Valkaopice, 17.06.2012
Přečteno 663x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí