Oddělení pro ty co milují

Oddělení pro ty co milují

Anotace: Zajímalo by mě, na jakém oddělení jsou ti co milují...

Sbírka: Pokojová romantika

Zajímalo by mě, na jakém oddělení jsou ti co milují
a strádají dny beze změn.
Jestli leží na infekčním a navzájem slibují
si po nocích den.
Nebo bloudí bezcílně po chodbách,
dokud se sami nezmění.
Či jsou označeni za blázny,
když věří ve snění.
Zajímalo by mě, jaké dostávají léky na úlevu,
asi naději po kapkách.
A v infůzích vůni toho, po kom touží,
když mají strach.
A když ráno procitnou a jsou vyléčeni,
Možná že odcházejí z bílého vězení.
Autor J. Póža, 17.06.2012
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: Mandi, Rootness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí