Miláčku

Miláčku

Anotace: Trochu zvrhlá touha...

Mám chuť na kusy tě roztrhat,
miláčku, to slovo které šeptáš,
pod bradu ti ruku dát,
a zařvat, ať se neptáš.
Slyším srdce zrychlené,
jak touží utéct z hrudi,
mé zuby krví zbrocené,
se budou topit v rudi.
Celým tělem projel třes,
když vysmeknout ses snažil,
jeden rychlý znalý řez,
však život tvůj již zmařil.
Nyní líbám mrtvé rty,
a maluji tvou krví,
šeptám lásko, sladké sny,
a tvé oči co kdysi věděly,
- už notnou chvíli neví.
Autor Annie the wolf, 18.06.2012
Přečteno 457x
Tipy 6
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Metal Lady, Rezkaaa, Bifidus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Brilantní hra s rýmem. Výborné!

18.06.2012 22:27:29 | Bifidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí