Odcházení

Odcházení

Anotace: Dlouho jsem tu nebyla... Je čas se vrátit. PS: Komentáře potěší.

Chytil jsem motýla
a chtěl ti ho připnout
do vlasů...
vždy bylas mou něžnou kopretinou

Sledoval jsem řeku
a chtěl ti s ní zpívat
o lásce...
bylas mou vlnkou, co hladí

Poslouchal jsem déšť
a chtěl ti napsat všechny
jeho verše...
bylas mou šťastnou kapkou života

Prosil jsem Měsíc,
aby sejmul ti svou bledost
z tváří...
to, když jsi mi odcházela...
navždy
Autor čertíček24, 18.06.2012
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseňka.

18.06.2012 22:19:45 | Psavec

Díky...

19.06.2012 21:43:46 | čertíček24

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí