Jsi...

Jsi...

Anotace: Napsané jedním tahem, pro tebe broučku :-*

Jsi můj tajný sen,
o kterém nechávám si zdát,
jsi ten nejkrásnější den,
kvůli kterému má cenu ráno vztát.
Jsi peklo a taky ráj,
jsi studený leden i rozkvetlý máj.
Jsi mé všechno a taky nic,
jsi oranžový pokoj plný hořících svíc.
Jsi má něžná vzpomínka,
na tebe při milování,
jsi má velká inspirace,
když se vracím k malování.
Jsi má poslední cigareta,
za kterou se budu prát,
jsi ta smutná slza,
chvíle,když není chuť se smát.
Jsi můj život,
který díky tobě žiji,
jsi voda,
kterou denně piji.
Jsi mé srdce,
co nepřestane bít,
jsi má láska,
o které nikdy nepřestanu snít....
Miluji tě...
Autor nikoolkaaa, 19.06.2012
Přečteno 653x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo on za to stojí :-)

20.06.2012 19:28:14 | nikoolkaaa

překrásné vyznání svému milému...o))

19.06.2012 11:05:43 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí