V náznacích i přímo

V náznacích i přímo

Anotace: Měla být vyznáním lásky a pocty pouze muži, ale najednou se tu lidé, co mám ráda, pojí a druží.

Mlčky, jen pohledem v náznacích,
se rok od roku trmácím.
Pochyby i pevná víra,
podkopává, podemílá.

Pomocná ruka se vždy podává,
ale mé ruce nejsou dvě nýbrž čtyři.
I and Jiří.
Pozor, co škorpióni, hadi, štíři!

Víčka se klíží
a není vhodné spát.
Bratře, otče, je to tak,
odpočívat a dbát rad.

Muž je Jerzy a je můj.
Čase, vodo, lodi pluj.
Jsi svobodný, však pamatuj,
navždy můj.
Čase, vodo, lodi stůj,
než lidé s dobrou vůlí vykydou ten hnůj.
Autor Inge, 20.06.2012
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Doradan, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí