~Teplý den

~Teplý den

Anotace: ..déšť a motýlí láska..

~~~~~

Stříbrošedý den

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Byl takový teplý stříbrošedý den

a jenom tak jemně pršelo

do křídel se zamotal motýl jeden

tomu se zmoknout nechtělo.

A potom padá trochu větší kapka

rovnou na krásku motýlovou,

ona hned padá ta kapka je těžká

vidím ji jak leží mi u nohou.

Ten její motýl svá křídla rozmotal

a pro tu motýlkovou si letí,

trochu se mne ten motýl polekal

nad ní se sklání.Jak je ti?

Co asi myslíš si,můj milý motýle

v louži celá mokrá tu ležím,

křidélka těžká jsou a to je nemilé

asi se tady drahý usoužím.

Nebojte se motýlci,pomohu vám

tu mokrou vezmu do dlaně

na rozkvetlý tulipán ji potom dám

za chvíli už křídly mává mě.

A den je najednou zalitý sluncem

motýl s motýlkovou krouží,

chlubí se snad svatebním tancem

potom se vzali u bílých růží..

On má snad klobouk ze zvonku

a ona svatební pomněnku

 

  ♥ ♥

Autor Květka Š., 20.06.2012
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Barbell, Psavec, střelkyně1, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, Květuška opravdu uní, ST.

21.06.2012 00:32:36 | Psavec

To je neuvěřitelné Květuško,jak si to umíš tak krásně vymyslet:)

20.06.2012 19:57:16 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí