Kde jsou květiny

Kde jsou květiny

Anotace: Lepší být nepřístupný, než být nemilován

Kde jsou květiny


Květiny už odešli daleko
a strom zůstal opět sám

Uprostřed louky stojí strom
stojí tam sám v zeleni tráv
suché větve natažené vzduchu
přijímá kuličky světla, posledního života

Tu se objeví vlaštovka
přisedne k suchému stromu
postaví si tam hnízdo a ulehne
strom ji setřese

Tu se zjeví vrána s lesklým peřím
připlachtí na rozevřených křídlech
usedne a hoví si na suché větvi
strom ji setřese

Uprostřed louky stojí zeď
za zdí schovaný strom
schovaný před světem
nedotknutelný pod krunýřem

Květiny už odešli daleko
a strom zůstal opět sám...
Přečteno 314x
Tipy 1
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí