♥ Andělská?

♥ Andělská?

Anotace: To ale nemusí smutný být klidně mě může políbit...

 

Smutný je…

 *************

 Smutný je skřivan

 když nemá komu zpívat

 smutný je můj anděl

 nevím proč,

 bojí se snad lítat?

 Nebo jenom chce

 mě líbat?

 —

 /To ale nemusí smutný být

 klidně mě může políbit./

 —

 Jenom mi řekl…

 

Proč bys měla dnes

 bůhví na čem spát,

 proč bys měla,zkřehlá,

 bůhví kde dnes spát?

 Pokrývkou z mých křídel

 chci tě přikrývat

 na měkkém polštáři z peří

 můžeš svou hlavu ukládat.

 

Pak skřivan zazpíval,

 už našel tu svoji milující,

 tu svoji „skřivanici“,

 můj anděl mě celou zulíbal

 i když jen ve snu a spící…

 Ne,nejsem jeho „andělicí“.

 …

Autor Květka Š., 22.06.2012
Přečteno 382x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Rikitan, střelkyně1, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká.
A andílek teď spí
našel už svou
na nebi stálici
hvězdu zářivou.

25.06.2012 21:46:52 | Rikitan

najít svého anděla...to je panečku těžká věc:)

23.06.2012 20:46:51 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí