Malá část

Malá část

Anotace: ...v nočních hodinách

Jen drobkem v nekonečnu,
dva polibky v ústech rudých,
v objetích několika slov,
protož básně jen lžou a nemluví.

Pohledy osamělého srdce,
z jednoho páru na druhý,
kde zjeví se jen zapomnění,
na vlhkém kameni snění.

K pozdnímu jitru, k polednímu,
stále tak ležíme, dvě tváře,
neznámé, nesmělé a neznělé,
v očích slzy z kouře dmící.

Jen špetka v moři nekonečném,
dvě srdce bijí a znějí stejně,
v područí a v malebných dnech,
při svitu svíce a tmě slunečního svitu.
Autor Láďa, 23.06.2012
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí