Poslední

Poslední

Anotace: **************

Ožíváš v mých snech
Lásko nevděčná
A zrychluješ mi dech
Tím jak jsi skutečná

Děláme chyby
A díky nim se točí svět
Říkáme kdyby
Šlo vrátit těch pár vět

Tím filmem o nás procházím
Vybírám krásné okamžiky
Však čím více jich nacházím
Tím častější jsou otazníky

Proč?

Potopil jsem ostrovy
S oázami štěstí
Nasadil lásce okovy
A sevřel ruce v pěsti

Ke dnu teď já se ubírám
Už cítím bahno pod sebou
A v každém snu teď umírám
Život si beru před Tebou

Ožíváš v mých snech
Lásko poslední
Mě dochází už dech
A zbývá jen pár dní

Rána jsou plná slz
Noci jsou strašně studené
Ten šíp už prošel skrz
A srdce mé je zlomené
Autor Jan Čihoský, 23.06.2012
Přečteno 550x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí