Polární záře

Polární záře

Rudé květiny
Neznámé dívce
Snad bude mojí
Kolem prosince

Nažloutlé světlo
Voňavé svíce
Líbám tvé čelo
Hladím tvé líce

Šeptá mi vítr
Sen o tvé kráse
Který vykvetl
Mi na zahrádce

Jak ta květina
Rudá jak tváře
Sen o tobě, má
Polární záře

Sviť mi nad hlavou...
Autor Greg Johnson, 25.06.2012
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí