Zdáš se mi...

Zdáš se mi...

Anotace: ...každou noc...

Každou noc
vídám Tě ve svém snění,
každé ráno
proklínám rozednění,
každý den
vidím Tě za zavřenými víčky
jak záříš
v plamenu svíčky...

Obrysy těl
v měsíčním svitu
na stěnách ozvěny
prázdného bytu,
prsty obkreslíš
všechna zakázaná území...
...je to skutečné
nebo zas zdáš se mi?

Chci stát tu v objetí
celé světelné roky
kdy tiskneš k sobě
mé oblé boky...
Do noci šeptáš
"dej mi ze své studánky pít"
z dálky však slyším
budík zazvonit...

Otevřu oči,
zas se mi to zdálo...
...jen v noci Tě potkávat
přijde mi málo...
Autor Písklátko, 25.06.2012
Přečteno 551x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Philogyny1, Roger, Barbell, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já měla dnes v noci také hodně zvláštní sen, přemýšlím o kartářce...
Je to dobrý... :)

17.09.2016 14:18:13 | Philogyny1

Velmi dobře jsem si početl. :) Nějaké novější budou?

18.10.2013 00:28:25 | Roger

Moc krásná. ST

26.06.2012 10:11:32 | Barbell

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí