Tančíme...

Tančíme...

Anotace: o

Z havraních vlasů růže dech
parketami protančí.
Paprsek slunce žhne pavučiny
schovaná v koutě, tiše, nic nehledáš.
Ukloním se a políbím od krve rty.

Mlčky, ruku v ruce zasypou nás zlatem.
Jen s pohledy beze slov, tančíme krajem
přitisknuti na líce, vodíme se šeptem.
Drž se mě, já nepustím Tě.
Autor Vombat Kšíry, 25.06.2012
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: LI13
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí