vím, sním

vím, sním

Anotace: co dodat

život mi proteká v dlani,
já myslím na tu paní,
při pohledu na sluneční zář,
chci hladit její tvář,
stíny v trávě,
myslín na tebe právě,
chci Tě moc,
chci bezesnou noc,
slzy po tváři stékají,
lásku svou tají,

chci Tě,
Miluji Tě
Autor Lumen, 26.06.2012
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: sht1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všechna slovíčka velmi modrolící

13.09.2012 21:09:29 | Lilien

....nádherná...

13.09.2012 20:56:08 | sht1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí