Prostředníkem

Prostředníkem

Anotace: ..

Ptala se mě jen na tebe,
jak se máš a žiješ,
tak jsem vlastně řekl pravdu,
že jíš spíš a piješ.

Když jsme byli u jídla,
já říkal čím se živíš
a na ní vlastně lehce poznal,
že jí vážně chybíš.

Když došla řeč na spaní,
ptala se zda vím či znám,
jestli ještě pořád platí,
to že spáváš stále sám.

Ptala se mě kdo při pití,
dělá ti prý společníka,
tak jsem jí dal tvoje číslo,
konec prostředníka.
Autor honnnzik, 26.06.2012
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: loverose91
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí