Jen Ty

Jen Ty

Anotace: Snění o ní

Chci s Tebou letět, přes louky, lesy a pastviny.
Vše vidět s nadhledem, být jen Tvůj jediný.
Držet Tě za ruku, cítit teplo Tvého těla.
Nikdy Tě už nepustit, na celý život bys mě měla.
Tvé čarovné oči a krásný úsměv by mi dodal chuti.
Ve tvém klíně jenž bych chtěl zhynouti.
Brzy Tě spatřím za sedmero horami.
Při Tvém objetí v srdci mi zní chorály.
Kde bylo, tam bylo, budeš zas.
Nemohu neslyšet Tvůj zlatý hlas.
Autor Olin, 26.06.2012
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: Samanta, Jean89, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí