Pro tebe

Pro tebe

Anotace: Tvou vůni po kapkách dám si do krabice...

Sbírka: Pokojová romantika

Tvou vůni po kapkách dám si do krabice,
je v ní naděje a jsou v ní slunečnice.
Rozbíjím hlavu o stěny svého pokoje.
A ty jsi jediná, co v ní je.

Poslední vzpomínky, dám si do krabice.
Básně pro tebe a tvé náušnice.
Už třináct týdnů si slibuji změnu,
ale jak se zdá - nemá to cenu.

Pro tebe hvězdy vyjdou.
Pro tebe usínám.
Pro tebe píšu křídou,
že Pro tebe jsem sám.

Citové deja vú pod víkem od krabice.
Bohužel ce la vie, odpluly plachetnice.
Odplulas´ s nimi, není tě už zde více.
Zbylo jen snění zavřené do krabice.
Autor J. Póža, 27.06.2012
Přečteno 757x
Tipy 14
Poslední tipující: fijalka, Kaitlynn, Mandi, Rootness, Niké, hanele m., Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Písničky, všechno jsou to geniální písničky!
Lebedím v nich.

10.09.2013 21:50:42 | Kaitlynn

co se to dnes stalo? samá zamilovaná slovíčka všude :-)

27.06.2012 06:57:19 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí