Malá mořská víla

Malá mořská víla

Anotace: jedna malá

Na útesu ve vodě seděla,
určitě o mě věděla.
Napůl člověk,napůl ryba,
byla normální,žádná přírodní chyba.

Otočila se na mě pohledem krásným,
a já byl jasným.
Pro Tebe cokoliv má vílo mořská malá,
co jsi mi srdce vzala.

Usmála se na mě,
něco pulzovalo ve mě.
Vedle ní jsem seděl,
jedno jsem věděl.

Že budu navždy s ní,
přitulil jsem se k ní.
Dala mi ruku a skočili jsme do vln,
já po chvíli vody pln.

Utopil jsem se v náručí krásné bytosti,
pln štěstí,radosti.
Kdybych mohl plakat slzy dojetí,
že na sklonku umřel jsem v objetí.
Autor Jacob P. Verlaine, 27.06.2012
Přečteno 461x
Tipy 1
Poslední tipující: Niké
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"láskou jsem okouzleni, dojati,
však přináší oběti"...(jako ta tvá:)

27.06.2012 21:30:46 | Jean89

děkuji Ti moc;)

27.06.2012 22:44:57 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí