Když tě vidím

Když tě vidím

Anotace: Když cítíte jak nemůžete nic dělat a stále vás něco svazuje a snaží zničit.

Řetězy mě svazují,
Kámen táhne stále hloub,
Když ruce se párují,
Jen já měním se v sloup.

Pokaždé vídám tě rád,
Mezi ostatními tě vidím,
Pokaždé však můžu jen hloupě stát,
Sám se doma pak stydím.

Síť váže mysl mou,
Oči svět už nevidí,
Jak rád bych držel ruku tvou,
Jak podlé je když někdo lásku závidí.

Prázdné tělo,
V něm srdce,
Jeho bití mi v hlavě znělo,
Teď však nebije tak prudce.

Sen teď jediný mám,
Ale je mi stále smutno a jsem sám.
Autor Prousan77, 10.01.2007
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdy nebuď sám a neměj pocit, že nikdo tě nemá rád. Buď takový jaký jsi.. a objevuj lásky cit..

10.01.2007 21:52:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí