Proti mně

Proti mně

Anotace: Jako kapka v oceánu Se ti v mysli ztrácím A pak možná jednou k ránu poznáš nač tu...

Jako kapka v oceánu
Se ti v mysli ztrácím
A pak možná jednou k ránu
poznáš nač tu sázím

Sázím na to, co vítr odnesl
Sázím přeci, ač prázdné kapsy
Šeptám „ hrajem“, než ti to přijde na mysl
Jsi unaven, tak „zhasni!“

Je to přání zvolané k nebesům
K těm, jež máš tak daleko
Sama tu lehkost unesu
Když nemůžeš být se mnou za jedno….
Autor Niké, 28.06.2012
Přečteno 339x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to nic proti Tobě.Je to normální vztah.

16.05.2014 18:14:34 | Bakchus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí